Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για εγκυμονούσες στην Έδεσσα

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για εγκυμονούσες στην Έδεσσα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

 

 

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με εγκυμονούσες που πραγματοποιεί το Κέντρο Πρόληψης σε συνεργασία με την Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας.

Στην ομάδα συμμετείχαν 7 εγκυμονούσες οι οποίες είπαν για το σεμινάριο «Ήταν πολύ ενημερωτικό και επιμορφωτικό», «Μπήκα στη θέση των δικών μου γονιών», «Αναγνώρισα συμπεριφορές της μητέρας μου σε εμένα».

Όποια εγκυμονούσα ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για το επόμενο σεμινάριο στο  23810-51174 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Το ΚΠ ΟΡΑΜΑ θέλει να ευχαριστήσει τη Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας για την άψογη συνεργασία αλλά και ιδιαίτερα την προϊσταμένη του τμήματος κα Α. Αδάμπα για την άριστη φιλοξενία, τις μαίες του τμήματος κα Α. Τσιλίδου, κα Χ. Μόκρη, κα Ε. Κωτσού, κα Μ. Καιλίδουγια για τις πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και τέλος την Φυσιοθεραπεύτρια του Νοσοκομείου κα Μπομπόλη Διονυσία για τις στιγμές  χαλάρωσης που πρόσφερε στην ομάδα μας.

Πληροφορίες

Ημ/νια Διοργάνωσης:

Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 - 10:00πμ εώς 12:00μμ