Ολοκλήρωση Ομάδας Γονέων Εφήβων 1ου Γυμνασίου Έδεσσας
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ολοκλήρωση Ομάδας Γονέων Εφήβων 1ου Γυμνασίου Έδεσσας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΈΔΕΣΣΑΣ

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 το σεμινάριο με γονείς που έχουν παιδιά στην εφηβεία. Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Όραμα σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Έδεσσας όπου και πραγματοποιήθηκε.
Στην ομάδα συμμετείχαν 17 μητέρες οι οποίες είπαν: «Υπέροχη εμπειρία! Θέλω να την ξαναζήσω!», «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παραβρέθηκα σε αυτό το σεμινάριο», «Έμαθα να βάζω πρώτα κανόνες στον εαυτό μου», «Μου έβγαλε συναισθήματα που όταν τα εξωτερίκευσα άλλαξε προς το καλύτερο η στάση της οικογένειάς μου», «Με βοήθησε να δω με διαφορετική ματιά τα συναισθήματα των δικών μου ανθρώπων».
Το ΚΠ ΟΡΑΜΑ θέλει να ευχαριστήσει τη Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Έδεσσας κυρία Σταματία Αρβανιτίδου για την παραχώρηση αίθουσας, τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.
Όποιο σχολείο ή Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε ανάλογο σεμινάριο μπορεί να απευθυνθεί στο 23810-51174 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr. Η συμμετοχή στις δράσεις του Κ.Π. Όραμα είναι δωρεάν.

Πληροφορίες

Ημ/νια Διοργάνωσης:

Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 - 5:00μμ εώς 7:00μμ

Ίσως να σας ενδιαφέρουν :